MijnGezondheid.net – Huisartsenpraktijk Busser en Schoumakers – Rotterdam
Kastanjeplein 4b 3053 CD Rotterdam Tel:010 - 418 08 80

MijnGezondheid.net

Het is mogelijk om via MijnGezondheid.net afspraken te maken op ons spreekuur. Tevens is het mogelijk om via MijnGezondheid.net een e-consult aan te vragen. Wij streven ernaar het e-consult binnen twee werkdagen te beantwoorden. Bij twijfel over de ernst van de aandoeningen, overleg dan altijd met de assistente (010 – 418 08 80)

Let op! De webagenda is niet bedoeld voor spoedgevallen:

Acute pijn
Pijn op de borst
Oogaandoeningen
Chirurgische ingrepen
Kinderen jonger dan 1 jaar

Voor het maken van een afspraak via internet dient u zich eenmalig te registreren, zodat wij u kunnen koppelen via het patiëntenportaal. Dit kan maximaal 5 dagen duren. Let op! Elk familielid dient zich via een afzonderlijk emailadres te registreren.

MedGemak

Tevens is het mogelijk gebruik te maken van de MedGemak applicatie. MedGemak is een aanvulling op het patiëntenprotaal van MijnGezondheid. net. Heeft u een vraag over bijvoorbeeld een bepaalde lichamelijke klacht? Stel u vraag dan aan ons via MedGemak. Bent u ongerust over een verdacht plekje of kunt u uw vraag lastig omschrijven? Stuur dan een foto mee. Via MedGemak kan dit op een betrouwbare en veilige manier. Het is mogelijk om foto’s en documenten als bijlage te versturen vanaf een IOS-apparaat en Android apparaat.

In onderstaande video ziet u hoe u een afspraak kunt maken.